Utanın! Voleybol Takımı 2.Ligde

Voleybol takımı tarihinde ikinci kez küme düştü. İki küme düşme rezilliği de Yıldırım Demirören’nin görev süreleri içinde oldu. Artık apaçık ortada amatör branşlara Yıldırım Demirören yönetiminin bakış açısı. Zaten bizler biliyorduk, zaten Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı, ilk kez küme düştüğünde yaşananları dönemim şube sorumlusu Bülent Deriş anlatmıştı. İlk yaşanan rezalet kasıtlıydı, mali sıkıntılar nedeniyle yatırım yapılmaması istenmiş ve küme düşmesine göz yumulmuştu. Ancak ikincisi tamamen rezalet. Şube Sorumlusu sıfatına sahip olan ama sıfatında eksikli olan Doğan Küçükemre, maça gitmeye bile tenezzül etmemiş. İlgisinin olmadığını biliyoruz ama maça dair umudumu yoktu, yoksa daha önceden zaten bunları planlamışlardı ve filmin sonunu biliyorlar mıydı belli değil ama ortada yöneticilik açısından skandal ötesi bir durum var.

Tabi olayın birde camia boyutu var. Camianın aldığı yaralar belli değil, taraftarın zaten umurunda değil. Klavye başında kadro kurmakla meşguller, onlar futbol takımına gelen yıldızlar ile ilgileniyorlar. Voleybolun küme düşmesi umurunda değil. Her maça gidilsin desteklensin demiyoruz, ancak maça gitmesen bile yaşanan bu acı senin yüreğini burksun, buna bir tepki göster ama nerde?

Sonuç olarak Beşiktaş, tarihinde ikinci kez küme düşüyor. Buna çanak tutan, jöle beyinli acizlerde hala koltuğunun peşinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder