Gerçek Engel Başka Yerlerde

Erkek Basketbol Takımı sezonu açarken, sezona bir çok sorunla beraber başladığını söylemiştik. Ancak Beşiktaş’ın hangi branşında sorun olmadığını düşünmek gerekli belki de.

Konu Tekerlekli Sandalye Takımı ile ilgili… Geçen sene Avrupa Kupası kazanan, ligde şampiyonluğu son maçta, kendi kadrosundan çok daha üstün bir takıma kaptıran, buna rağmen son ana kadar savaşan takım dağılmak üzere. Dg Farma firmasının sponsorluğu ile beraber eski günlerine dönüş yapan şube, sponsorun yönetim ile yaşadığı sıkıntı arasında kaybolup gidiyor. Sadece Beşiktaş’ın değil, belki de bu branşın en iyi Türk oyuncularından olan Ferit Gümüş ve Cem Gezinci, verilen sözlerin yerine getirilmemesi ve belki de Beşiktaş’ta ki bu adaletsiz düzene isyan ederek Galatasaray’ın oyuncusu olma yolunda.

İş reklamdan uzak olunca, bizim yöneticilerinde pek umurunda olmuyor tabi. Ortada bir Kobe yada bir kupa finali olmadığı için sahip çıkmak isteyen yöneticide ortalıkta gözükmüyor. Tekerlekli Sandalye Takımı kupayı kazandığında fotoğraf çektirmek için sıraya giren yöneticiler, bugün Beşiktaş’ın oynadığı Alania maçında boy gösteriyor. Hal böyle olunca takımla ne bir ilgilenen var, ne de oyuncuların derdini dinleyen. Unutmadan söyleyelim, Tekerlekli Sandalye Takımı oyuncuları aylardan beri para alamıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder