Başarıya "izin" verilecek mi?

Semih Erden – Beşiktaş teması uzun süreden beri mevcuttu.Zaman içinde işin maddi bölümü ve birkaç nedenlerden dolayı uzaklaşıldı. Ancak piyasada yüksek performans verebilecek uzun kalmaması, olanlarında maddi anlamda büyük külfet yaratması yada Beşiktaş’a gelmemesi, rotayı tekrar Semih Erden’e çevirdi. Son 3-4 günden beri yapılan temaslardan sonra Semih Erden, lokavt süresince kendini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attı. Bu hamleye tekrar sıcak bakılmasına neden; oyuncular ve NBA yönetimi arasında ki iplerin tekrar gerilmesi. Lokavt en azından Ocak ayına kadar sürecek, şu an itibari ile bu garanti. Eğer yeni çözüm önerileri gelmezse, sezon sonuna kadar sürebilecek gibi duruyor.

Beşiktaş açısından olaya bakmak gerekirse Beşiktaş kağıt üzerinde ortalamanın üstünde bir takıma sahip. Ama Beşiktaş’ın “ izin” verdiği ölçüde… Sezon içerisinde ödenemeyecek paralar, lokavtın Ocak ayında bitme olasılığı vs. Beşiktaş için kadrodan daha önemli soru işaretleri mevcutken, kadroya yapılan takviyeler, eksikler hakkında konuşmak oldukça güç.

Beşiktaş’ın hamle yapmayacağını Ergin Ataman, her zamanki gibi twitter hesabından açıkladı. Buradan yola çıkarak söylemek gerekirse, bir yabancı hakkını lokavta göre veya takımın performansına göre sezon arasında kullanacak. Tabi bütçe, yönetim vb. sıkıntılar olmazsa…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder