Şov Kısa Sürdü

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, sezonu büyük eksikliklerle açtı. D_Will transferi ve Kobe hamlesi ile medyada gündem olan Beşiktaş, artık yaptığı veya yapacağı transferle değil ödenmeyen paralar ile gündeme geliyor.

Henüz lig maçları başlamamasına rağmen gazete sayfalarında yer alan haberler, Şeref Yalçın tarafından yalanlamasına rağmen birçok oyuncunun kulübü icraya verdiği biliniyor.

Beşiktaş’ta, maddi sıkıntıların yanında kadro belirsizliği de takımı fazlasıyla etkiliyor. Ergin Ataman, sosyal medya hesaplarından taraftara mesajlar yollasa da, Beşiktaş’ın kadrosunu inceleyenler her şeyin farkında. Rakipleri Temmuz ayının sonunda transferleri bitirip, sezonu rahatlıkla açmalarına rağmen, Eylül ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde kadroya yapılacak transferlerde sürekli sorun yaşanıyor. Bu sorunlar nedeniyle hazırlık kampına tam olarak başlanılamaması, mevcut oyuncuların ritim yakalamasına ve rakiplerin seviyesine çıkılmasına engel oluyor.

D-Will, Ersin Dağlı, Barış Hersek, Can Akın, Adem Ören ve Mehmet Yağmur’u kadrosuna katan Beşiktaş’ın, 4-5 numaralı pozisyonlara yapacağı takviyeler hala netleşmiş değil. Zoran Erceg ve Petravicius isimleri yüksek sesle söylenmesine rağmen Petravicius’un yaşadığı sağlık problemleri bu oyuncudan vazgeçilmesine neden oldu. Erceg için ise şu an beklenilmekte. Olympiakos ile yaşadığı sorunlar sonrası sözleşmesini fesih eden Erceg, Yıldırım Demirören’nin onayını bekliyor.
 
En ufak transferin dahi büyük zorluklarla yapılması ve yönetici-teknik ekip-taraftar üçgeninde yaşanan büyük sıkıntılar, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın nasıl bir sezon geçireceği hakkında fikir vermeye yetiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder