Başsağlığı Mesajı!!

Başbakan Tayyip Erdoğan'nın annesinin vefat ettiği haberi sabah saatlerinde duyuruldu. Beşiktaş Kulübü'de bu üzücü durum üzerine "Başsağlığı Mesajı" yayınlamış. Resmi sitede Yıldırım Demirören'nin, ağzından yapılan açıklamada "Kıymetli Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı beni, ailemi ve camiamızı derinden üzmüştür.

Türkiye Cumhuriyeti'nin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi hedefinde büyük işler başaran, son yılların en büyük ekonomik yükselişinin mimarı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bizlere armağan eden, vefakâr annelerimizden Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet, Erdoğan ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. "
sözlerine yer verilmiş.

Başsağlığı metni, amacından çok uzakta, çıkar amacı güdülen bir araç haline dönüştürülmüş. Orada yapılan açıklama Demirören Şirketleri'nin başındaki kişi olarak değil, Beşiktaş Kulübü'nü temsilen yapılan açıklamadır. Ağızdan çıkan her söz Beşiktaş'ın fikri ve beyanıdır. Kendi kişisel çıkarlarına bu kadar kolay bir şekilde, Beşiktaş'ı alet etmek ayıptır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder