Alemin gözü yaşlı, Deron New Jersey Nets'lı

Nba’de takasın son zamanlarında hareketlilik had safhaya çıktı. Oradan oraya giden yıldızlar, karşılığında verilen oyuncular, draft hakları takip etmek çok zor oldu. Kadroları yeniden görebilmek için bütün hafta aralıksız maç izlemek gerek herhalde.

Dün gecenin en önemli takas haberi ise, Carmelo ile takas döneminin en önemli hamlesini yapan Knicks’in ezeli rakibi, New Jersey’den geldi. Darrin Haris, Derrick Favors ve iki ilk tur draft hakkı karşılığında Utah, Deron Williams’ı gönderdi. Jerry Sloan’nın istifa etmesinden sonra tepkiler oldukça fazlaydı Deron’a. Zaten bu beraberlik bir şekilde bitecekti. Ancak takasta yıldızı alan her zaman karlıdır düşüncesi hakim olsada, Darrin Haris ve Favors ile ne yapmaya planladıklarını anlamış değilim, Utah’ın. Corver, Boozer gittikten sonra yerlerini pek iyi dolduramadılar, üstüne birde Deron’ı kaybedip, Darrin Harris’i almak hayli ilginç.

Olan Memo’ya olacak gibi, kadro kalitesi iyice düştü. Hoş Memo’da sakatlıktan sonra toparlayamadı ama verimli geçireceği bir dönemden sonra formuna geri dönebilir gelecek sene için. Bari Orlando, uzun rotasyonu için guardını kaybeden Utah’a Arenas’ı verip, yerine Memo’yu alsa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder